English

grips

GRIPS

Най-големият производител на коледни дръвчета и украса на Балканите и една от трите най-добри фабрики в Европа. Работим за тях почти от самото им създаване, вече над 15 години.

Стратегията и програмите ни за ГРИПС през годините са различни – за да отговарят на различни пазарни потребности и да подпомогнат различни бизнес цели: от 2b2 & b2c събитие, на което известни модни дизайнери украсяват елха, обърната с върха надолу, за да направят място за повече подаръци през нея, през програми за директна комуникация и продажби на големи офиси, молове, банки, кметове, представители на правителството и др., до връзки с традиционни и социални медии. През последните години пиар стратегията за ГРИПС включваше комуникация с влиятелни личности в социалните медии, потребителски проучвания за избора на елхи и украса на цели 11 пазара в Европа и дарителство. В една от кампаниите си за директен мейлинг пък създадохме изцяло нова пазарна потребност – гигантски елхи за външни условия!

Назад

Другите за нас

„Бих искала да благодаря на Верислава Бенова за добрата ни съвместна работа през годините – за своевременно предоставената информация и осъществените контакти, за разбирането към потребностите на медиите и техния фокус. Впечатлена съм и от начина, по който тя и нейният екип във Veritas PR общуват с медиите и разчупват традиционната рамка на подобен род комуникации. Убедена съм, че тази практика ще се съхрани и в бъдеще.”

Румяна Русева
Business Week