English

Награди

Награда на публиката на уеб фестивала в Албена за сайта www.veritaspr.bg

През юни 2008 г. уебсайтът на Veritas PR спечели наградата на публиката на Международния уеб фестивал в Албена 2008 г. Той беше избран с 59 гласа сред 8 кандидатури в категория „Реклама” – за агенции, студиа, консултанти, автори и услуги. Това е единственият сайт на пиар агенция у нас, отличен на уеб фестивала. Сайтът е създаден с подкрепата на BSH Ltd. (Bulgarian Software House).

Повече информация за фестивала можете на намерите на официалния му уебсайт.

 

Сребърен медал на конкурса BAPRA Bright Awards

През 2019 г. бяхме удостоени с престижен Сребърен медал на конкурса BAPRA Bright Awards в категорията „Маркетинг, свързан с кауза“ за кампанията ни „За повече здрави семейства“. Кампанията беше разработена и осъществена от нас за „Верея“, водещата марка прясно и кисело мляко в България.

Другите за нас

„Бих искала да благодаря на Верислава Бенова за добрата ни съвместна работа през годините – за своевременно предоставената информация и осъществените контакти, за разбирането към потребностите на медиите и техния фокус. Впечатлена съм и от начина, по който тя и нейният екип във Veritas PR общуват с медиите и разчупват традиционната рамка на подобен род комуникации. Убедена съм, че тази практика ще се съхрани и в бъдеще.”

Румяна Русева
Business Week