English

САГБАЛ „Д–р Щерев”

САГБАЛ „Д–р Щерев”

Първата ин витро клиника в България. Около 2/3 от специалистите в 12–те ин витро центъра у нас са обучавани от доц. Щерев. Над 2500 двойки са създали свое потомство благодарение на екипа от тази болница.

PR програмата за САГБАЛ „Д–р Щерев” включва позициониране, обучения за по–добра комуникация с медиите, корпоративни комуникации, връзки с потенциални клиенти и спонсори, идеи за подходяща кауза и връзки с националните, женски и здравни издания.

Под егидата на клиниката за първи път у нас се проведоха Месец за профилактика на безплодието (над 230 000 са безплодните двойки у нас) и безплатно „Училище за бременни”.

Назад

Другите за нас

„Бих искала да благодаря на Верислава Бенова за добрата ни съвместна работа през годините – за своевременно предоставената информация и осъществените контакти, за разбирането към потребностите на медиите и техния фокус. Впечатлена съм и от начина, по който тя и нейният екип във Veritas PR общуват с медиите и разчупват традиционната рамка на подобен род комуникации. Убедена съм, че тази практика ще се съхрани и в бъдеще.”

Румяна Русева
Business Week