English

Фондация за развитие „Читалища”

Duc

Първото здравословно пиле в България, което се храни само със 100% растителна храна. Предлага се от Duc – Франция (www.duc.fr) и българският му партньор „СВС 98” ЕООД (www.pileto-roso.com).

Още през 1993 г. „СВС 98” ЕООД е първият производител, който въвежда в България нов тип опаковки, познати като „тарелки”, използвани днес от всички производители и преработватели, а през 1997 г. компанията първа въведе на българския пазар продукти от охладено пилешко месо.

В края на 2003 година, „СВС 98” ЕООД позиционира на националния пазар цялата гама от свои продукти под търговската марка „ПИЛЕТО РОСО”.

PR програмата за Duc включва представяне на продукта пред медиите.

Събитието комбинира традиционна пресконференция с демонстрация. Главният готвач на х-л Централ форум показа разликите между охладен бройлер и пилето Дюк, като ги транжира пред журналистите.

Представителите на медиите видяха и презентация със снимки, която проследява пътя на пилето „От яйцето до чинията”.

Новината за нова порода пиле на пазара беше отразена от 8 ежедневника.

Назад

Другите за нас

„Бих искала да благодаря на Верислава Бенова за добрата ни съвместна работа през годините – за своевременно предоставената информация и осъществените контакти, за разбирането към потребностите на медиите и техния фокус. Впечатлена съм и от начина, по който тя и нейният екип във Veritas PR общуват с медиите и разчупват традиционната рамка на подобен род комуникации. Убедена съм, че тази практика ще се съхрани и в бъдеще.”

Румяна Русева
Business Week