English

Прайм Пропърти БГ

Prime Property BG

Prime Property BG е първото акционерно дружество със специална инвестиционна цел (АДСИЦ), лицензирано в България. Инвестира в строителство и продажба на жилищни имоти, строителство и отдаване под наем на търговски площи и офиси, и строителство и продажба на ваканционни имоти в София и страната. Един от най-любопитните проекти на дружеството е ваканционното селище „Фарът” в Св. Влас, което има уникална за района архитектура, а от фара в средата на комплекса се разкрива красива гледка към морето и околностите.

PR програмата за Prime Property BG включва позициониране, корпоративни комуникации, връзки с националните бизнес медии, speaking & networking opportunities.

Назад

Другите за нас

„Бих искала да благодаря на Верислава Бенова за добрата ни съвместна работа през годините – за своевременно предоставената информация и осъществените контакти, за разбирането към потребностите на медиите и техния фокус. Впечатлена съм и от начина, по който тя и нейният екип във Veritas PR общуват с медиите и разчупват традиционната рамка на подобен род комуникации. Убедена съм, че тази практика ще се съхрани и в бъдеще.”

Румяна Русева
Business Week