English

Laura Ashley

Laura Ashley

Laura Ashley е британска марка за обзавеждане и декорация на дома, с близо 60-годишна история и над 5000 бутика в цял свят. Авторитетното US списание Home Furnishing обявява Лора за най-влиятелната фигура след гуруто на домашния уют Марта Стюарт. Представителството на марката у нас предлага всичко, с което една къща изглежда уютна, елегантна и леко носталгична: мебели, тапети, килими, завеси, осветление, възглавнички.

PR програмата включваше представяне на 6-те нови „вдъхновения” на Laura Ashley за есен-зима 2007 г.: „Левият бряг на Сена”, „В търсене на природата”, „Живот в декор”, „Омагьосана гора”, „Градината под покрива” и „Черно и бяло”... За по-малко от седмица намерихме наистина „най-горещите” топ 60 интериорни дизайнери и архитекти у нас. Около 2/3 от тях се озоваха на поканата ни за едно семпло събитие, с почти никакви приказки и много директен контакт с обичаната в цял свят very Brit indeed марка.

Назад

Другите за нас

„Бих искала да благодаря на Верислава Бенова за добрата ни съвместна работа през годините – за своевременно предоставената информация и осъществените контакти, за разбирането към потребностите на медиите и техния фокус. Впечатлена съм и от начина, по който тя и нейният екип във Veritas PR общуват с медиите и разчупват традиционната рамка на подобен род комуникации. Убедена съм, че тази практика ще се съхрани и в бъдеще.”

Румяна Русева
Business Week