English

Spisanie 8

Списание "Осем"

Единственото изцяло българско научнопопулярно издание на пазара. Следва духа и традициите на любимото на поколения българи списание „Космос”. Подкрепено е от българския глас в космоса Валя Балканска, първия български космонавт Георги Иванов, българския Индиана Джоунс - проф. Николай Овчаров, виртуоза Теодосий Спасов, философа д-р Желю Желев, писателя Алек Попов, основателката на „Горичка” Маги Малеева, музикантите Gravity Co.

PR програмата за Списание „Осем” включва позициониране и официално представяне на новото издание под мотото „Звезди рисуват звезди”, връзки с популярни личности, комуникация с националните медии.

Назад

Другите за нас

„Бих искала да благодаря на Верислава Бенова за добрата ни съвместна работа през годините – за своевременно предоставената информация и осъществените контакти, за разбирането към потребностите на медиите и техния фокус. Впечатлена съм и от начина, по който тя и нейният екип във Veritas PR общуват с медиите и разчупват традиционната рамка на подобен род комуникации. Убедена съм, че тази практика ще се съхрани и в бъдеще.”

Румяна Русева
Business Week