English

CMB

Concours Mondial de Bruxelles (CMB)

CMB е единственият пътуващ конкурс в света и единственият, който прави проверка на качеството на отличените вина. Организиран за първи път в Белгия преди четвърт век, днес CMB е в топ 3 в света.

След като изградихме имиджа на конкурса на българския пазар, CMB ни „назначиха“ за своя международна PR агенция.

Отговаряме за PR стратегията и връзките с международните медии. Правим международни проучвания, разработваме свързани с винената индустрия истории за международни производители, дегустатори и винени журналисти.

Скорошно предизвикателство? Концепция, „списване“ на английски език и издаване на ежедневник с новини от провеждането на CMB в Пекин, Китай. Разграбваше се като топъл хляб.

Назад

Другите за нас

„Бих искала да благодаря на Верислава Бенова за добрата ни съвместна работа през годините – за своевременно предоставената информация и осъществените контакти, за разбирането към потребностите на медиите и техния фокус. Впечатлена съм и от начина, по който тя и нейният екип във Veritas PR общуват с медиите и разчупват традиционната рамка на подобен род комуникации. Убедена съм, че тази практика ще се съхрани и в бъдеще.”

Румяна Русева
Business Week