English

Unicoms

Unicoms Headquarters

Базирана в Цюрих, Швейцария, UniComs е международна компания за продукти за домашна диагностика и хранителни добавки, която е развива дейност в 20 държави от Централна и Източна Европа, Близкия Изток и Северна Африка.

Представете си компания, чиито служители се радват на демокрация в офиса. Имат свободата чрез обсъждане и гласуване да решават почти всичко сами: да назначават нови колеги и началници, да определят заплати, бонуси и отпуски, да избират кои продукти да пускат на пазара, да преценяват дали да инвестират печалбата или не.

PR стратегията ни за Unicoms Headquarters съдържаше предложения за позициониране, комуникация със служителите, събития, на които да бъде представен моделът на демокрацията, връзки с дигиталните медии и управление на съдържанието.

Назад

Другите за нас

„Бих искала да благодаря на Верислава Бенова за добрата ни съвместна работа през годините – за своевременно предоставената информация и осъществените контакти, за разбирането към потребностите на медиите и техния фокус. Впечатлена съм и от начина, по който тя и нейният екип във Veritas PR общуват с медиите и разчупват традиционната рамка на подобен род комуникации. Убедена съм, че тази практика ще се съхрани и в бъдеще.”

Румяна Русева
Business Week