English

Probegex

Probegex

“Пробежекс” са първата компания за внос и маркетинг на български вина в Европа. Те са и представител на международния конкурс за вино Concours Mondial и за спиртни напитки Spirits Selection в България.

Компанията ни нае да подпомогнем, чрез средствата на пиара, участието на местни винопроизводители в Concours Mondial, когато България беше страна-домакин. Организирахме различни 2b2 събития, „мобилизирахме“ медии, местни производители, експерти...

През 2017 г. американското списание “Wine Enthusiast” класира България на 2-ро място в света като желана винена дестинация. Резултатите от първите 6 месеца на PR програмата бяха толкова добри, че клиентът ни повери по-трудни задачи. Като например да помогнем в убеждаването на производителите на вино и високоалкохолни напитки да участват в събития в Белгия, Холадия, Италия, Ню Йорк. Или да поддържаме интереса към участие в Concours Mondial жив дори когато той се провежда в Испания или Китай.

Назад

Другите за нас

„Бих искала да благодаря на Верислава Бенова за добрата ни съвместна работа през годините – за своевременно предоставената информация и осъществените контакти, за разбирането към потребностите на медиите и техния фокус. Впечатлена съм и от начина, по който тя и нейният екип във Veritas PR общуват с медиите и разчупват традиционната рамка на подобен род комуникации. Убедена съм, че тази практика ще се съхрани и в бъдеще.”

Румяна Русева
Business Week