English

revalid

Revalid

Revalid е швейцарски бранд за грижа за косата. Компанията-производител, която днес присъства в 15 държави и има близо 400 служители, е създадена в Швейцария преди 60 години, а марката - преди 25.

За да отбележим тези два рождени дни, трябваше да организираме събитие - информативно, забавно и запомнящо се. Лесна задача, нали? Но не и ако събитието е за 100-120 взискателни и уважавани лекари, редактори, влиятелни личности...Написахме брилянтен сценарий, подбрахме модерно място, обаятелни „говорители“, прекрасни водещи и безукорен поп изпълнител, които направиха от събитието преживяване. Лесна задача, нали?...Продажбите на Revalid отбелязаха ръст през последните три месеца на годината.

Назад

Другите за нас

„Бих искала да благодаря на Верислава Бенова за добрата ни съвместна работа през годините – за своевременно предоставената информация и осъществените контакти, за разбирането към потребностите на медиите и техния фокус. Впечатлена съм и от начина, по който тя и нейният екип във Veritas PR общуват с медиите и разчупват традиционната рамка на подобен род комуникации. Убедена съм, че тази практика ще се съхрани и в бъдеще.”

Румяна Русева
Business Week